Uitjes voor kinderen

Wat doe je met je kinderen in de vakantie?

Wat doe je met je kinderen in de vakantie?

Dit is een vraag die iedere vakantie steeds wel weer terugkomt. Wat kun je gaan doen om verveling te voorkomen. Op vakantie gaan naar een ver land, maar dan moet je wel geld genoeg hebben. Stel dat het zomervakantie is dan kun je niet al die zes weken vertoeven in vreemd land. In Nederland en omstreken is er genoeg te doen voor de kinderen.

Naar een pretpark welk kind wil dat nu niet

Ieder kind maak je blij als je tegen hen zegt, vandaag gaan wij naar een pretpark! Dan springen je kinderen een gat in de lucht en zijn ze heel erg enthousiast! Maar je moet natuurlijk ook wel rekening houden dat het pretpark bestemd is voor kinderen van jong tot oud.

Wil je een attractiepark bezichtigen net over de grens

Heb je kleine kinderen en zijn ze helemaal weg van kabouter plop en de welbekende bumba? In Panne ligt een leuk attractiepark en dat is zeker een ritje waard om eens te gaan bekijken. De kleintjes kijken hun ogen uit en misschien wil bumba wel met hen op de foto?

Of misschien loop je k3 wel tegen het lijf en kunnen ze genieten van de leukste liedjes wat ze uitgebracht hebben. Voor de wat grotere kinderen kun je dan beter naar Hasselt gaan waar ze lekker kunnen gillen in verschillende achtbanen. Heb je geen zin om het grote stuk weer terug te rijden dan kun je er natuurlijk ook een nacht eraan vastplakken in een hotel.

Vinden je kinderen shows leuk om te bekijken

Als je kinderen het leuk vinden om shows te bekijken dan kun je het beste zoeken naar themaparken. Daar vind je naast de attracties heel veel leuke shows die in bepaalde thema’s worden tentoongesteld. Om een voorbeeld te noemen terug in de tijd dat er nog cowboys waren in het wilde westen en op zoek moesten gaan naar hun schat en dat ze tijdens hun reis te maken kregen met een sheriff en ze op de vlucht moesten.

Zulke leuke shows vind je in Duitsland in een moviepark, heel leuk in elkaar gezet. Daarnaast krijg je ook het gevoel dat je terug in de tijd gaat want een groot gedeelte van het park is het decor ook net zo opgesteld. Je krijgt het gevoel dat je echt in het wilde westen leeft, heel bijzonder. 

meer te weten komen

sporten

toen en nu